Iedereen is welkom!
Uw ondertitelUw ondertitel

Onze organisatie

Zonnig Moordrecht bestaat sinds 1 september 2018. Het is onze doel om activiteiten te gaan organiseren voor jong en oud, zodat een ieder die zich eenzaam voelt of behoefte heeft aan contact deel kan nemen aan onze activiteiten. Daarnaast zullen wij landelijke en regionale goede doelen gaan ondersteunen d.m.v. donaties .

Wij streven erna om ongeveer 12 activiteiten per jaar te gaan organiseren en deze bestaan o.a. uit: Dorpsbraderie, Nieuwjaarsborrel, Kerstmarkt, Bingo’s, Sinterklaasmiddag, verschillende activiteiten in de Zespunt te Moordrecht (Molenlaan 1a). Tevens is er een breiclub/handwerkgroep om de 2 weken bij een vrijwilliger thuis. 

Iedereen is welkom!

Lidmaatschap

Zonnig Moordrecht bestaat uit vrijwilligers waarvan er 3 sturing geven. Onze doelgroep is van 0 t/m 100 jaar. Als u zich bij ons gratis laat inschrijven, bent u er verzekerd van dat u altijd een uitnodiging ontvangt voor een activiteit. Als u zelf een idee heeft voor een activiteit, mag u dit altijd aandragen via de mail, per telefoon of persoonlijk bij Ria of Geco. 

Wilt u graag bij een van de activiteiten meedoen en zit u met vervoer 06-38358059 

Wilt u zich laten inschrijven dan kunt u contact op nemen via de mail, het inschrijfformulier wordt u dan toegezonden. 

Ontdek wie we zijn in onze fotogalerij en word zelf lid!E-mail